Kimmo Holmström

Kiinnostukseni triathloniin tapahtui syksyllä 2013 kaverin innostamana ja jäin samantien koukkuun. Urheilutaustani ennen tätä on ylä-asteella harrastettu kilpasoutu, josta on muistona pariairo kaksikosta 2 SM kultaa. Sitten musiikki ja paheet vei miehen mennessään moneksi vuodeksi. Triathlonin monipuolisuus ja sen tuomat haasteet olivat oiva porkkana minulle. Vuoden harrastamisen jälkeen huomaisin että triathlonista oli tullut enemmänkin elämäntapa kuin harrastus.

Laji määrittää nykyään aika pitkälti viikon vapaa-ajan ohjelman. Vaikka harjoitustunteja tulee viikossa aika paljon, niin minulla ne toimii samalla nollauskeinoina arjesta ja työelämästä.

Valmennus pohjautuu tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin. Liki 10 vuotta kokemusta triathlonista on opettanut minulle paljon ja tät tietoa hyödynnän valmennuksessa. Laji ja sen monimuotoisuus kiehtoo vieläkin ja siksi harjoittelen edelleen tavoitteellisesti ja kilpailen aktiivisesti.

Suomen Triathlonliiton taso2 valmentaja
IRONMAN sertifioitu valmentaja ( IM university 2022)
Agegroup maajoukkue urheilija

Katri Holmström

Triathlon on ollut elämässäni tiiviisti  syksystä 2018. Useamman vuoden kuntosali-ja voimaharjoittelu vaihtui hetken mielijohteesta triathloniin ja kestävyysurheilu tuntuikin omalta jutulta. Mielenkiintoisinta on itsensä haastaminen ja kehittymisen seuranta monipuolisesti. Lisäksi harjoittelu on itsenäistä omaan aikatauluun sopivaa, mutta mahdollisuus myös porukassa treenaamiseen. Vuorotyö ja harjoittelu on saatu toimimaan hyvällä suunnittelulla.

Suurena kiinnostuksen aiheena on urheilufysiologia, ihmisen psyykkisten ominaisuuksien kehittäminen sekä oikeanlainen , harjoittelua tukeva ravitsemus.

Olen kouluttautunut Trainer4youn psyykkiseksi valmentajaksi sekä lisäksi ravintovalmentajaksi. Pitkän työurani olen tehnyt sairaanhoitajana. Syksyllä 2023 aloitan liikunnanohjaaja ylempi amk-tutkinnon suorittamisen.

Tärkeimmät ominaisuudet kehittymisessä on motivaatio, halu oppia ja kehittyä,  määrätietoinen harjoittelu sekä oman kehon tunteminen. Haluan auttaa valmennettavia pääsemään tavoitteisiinsa edellämainittuja ominaisuuksia käyttäen.